Slovensko države bivše YU

PARNI KOTLI ZP 130 – 3.500 kW nizkotlačna para 0,5 bar

PARNI KOTLI ZP 130 – 3.500 kW nizkotlačna para 0,5 bar

Za podroben ogled kataloga kliknite > tukaj

Nizko tlačne parne kotle model STADLERTVT ZP uporabljamo za proizvodnjo pare z nadtlakom 0,5 bara. So slovenski proizvod z visoko stopnjo vgrajene tehnologije. Nova konstrukcija je rezultat domačega znanja, dolgoletnih izkušenj in nenehnega razvoja ter izboljšav. Projektirani so s tridimenzionalno tehnologijo konstruiranja, kar prinaša precizno oblikovanje vsakega dela na kotlu.

Sodobna konstrukcijska zasnova temelji na principu trojnega vleka. V dimovodnih ceveh niso vgrajeni turbolatorji. Kotli so konstruirani ob upoštevanju visokih ekoloških standardov. Idealna konstrukcija in plameno cevni tip vodenja dimnih plinov zagotavljata optimalno zgorevanje z izkoristki tudi preko 95 %. Ob takšnem izkoristku je zgorevanje skoraj popolno in z minimalnimi emisijami dimnih plinov, kar prihaja v času ekološkega osveščanja vse bolj do izraza. Proizvodi nosijo znak CE 0036.

Kotli so namenjeni zgorevanju tekočih ali plinastih goriv. Ugodne dimenzije kotlov omogočajo namestitev na majhnem prostoru. Kotli dobro delujejo tudi pri sunkovitih in nihajočih obremenitvah. Obratovalni odpor je minimalen, delovanje pa zelo tiho. Kotli so dobro izolirani in postavljeni na stabilen nosilni … več

OBSEG DOBAVE
nizkotlačni parni kotel z vrati za odpiranje levo ali desno
dvobarvno lakiran opaž z barvno izolacijo
plošča za montažo gorilnika
delovni in varnostni presostati (3 kom)
nivojno stikalo
pokazno steko (2 kom)
manometer
armatura za montažo presostatov