Slovensko države bivše YU

VROČEVODNI KOTLI ZV 800 -15.000 kW temperaturni režim 160/140 C

VROČEVODNI KOTLI ZV 800-15.000 kW temperaturni režim 160/140 C

Za podroben ogled proizvoda kliknite > tukaj

V obdobju, ko se ozaveščen del svetovne skupnosti trudi zmanjšati emisije toplogrednih plinov v okolje, je pomembno, da kurilni sistemi na fosilna goriva delujejo s kar najboljšim izkoristkom, popolnim izgorevanjem in nizko porabo goriv. Naše podjetje se je že pred leti odločilo za aktiven prispevek k razvoju takšnih kurilnih naprav, ki ne bodo onesnaževali okolja. Na podlagi preko 40-letne tradicije izdelave kotlov in intenzivnega vlaganja v razvoj ponuja podjetje novo družino vročevodnih kotlov STADLERTVT ZV.
Kotli so konstruirani na principu trojnega vleka z nizko emisijo NOx. Zaradi nizke obremenitve gorilne komore (≤ 1,2 MW/m3) in zaradi vodenja dimnih plinov skozi cevni register, zagotavljajo kotli optimalno izgorevanje z vrhunskim izkoristkom. Kotli so izdelani skladno z direktivo 97/23/CE PED in skladno s slovenskim standardom SIST EN12953 za kurjenje na plin ali olje. Kotli imajo izdatno dimenzioniran toplotni del.
Pri dimenzioniranju plamenih cevi, dimnih cevnih paketov in vodnega prostora smo posvetili še posebno pozornost termodinamični usklajenosti in hitremu prehajanju temperature na vodo. Kotli imajo obsežen volumen vode, primeren za optimalno temperaturno regulacijo v različnih obratovalnih pogojih. Revizijske odprtine za vstop v vodni del kotla so lahko dostopne in omogočajo enostaven pristop. Kotli so dobro izolirani in postavljeni na nosilni okvir… več